Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Πρόταση Eurocup 02.12


Χωρίς πολλά λόγια θα πάμε με μία πρόταση σήμερα στο Eurocup με την ελπίδα να μας πληρώσει. Το σαββατοκύριακο στην Ισπανία όποιος έπαιζε μεγαθήρια με στοιχηματική νοοτροπία πρώτης δημοτικού πληρώθηκε αδρά ενώ η Λιμόζ πόνεσε αναμφίβολα. Κρίμα γιατί η Ελλάδα μας χάρισε Τρίκαλα, Καβάλα και Απόλλων. Η Γερμανία την Χάγκεν. Η Ιταλία την Μπολόνια και η Γαλλία την Χάβρη. Είναι προφανές ότι θέλει φτιάξιμο η χημεία στο τέλος…


Στο Γιούροκαπ κρατάω την Λιέτουβος με +6,5. Έχει βαθμολογικό κίνητρο, είναι επικίνδυνη εκτός και η Άβτοντορ παραείναι φορμαρισμένη με 4 στα 4 και 2 στα 2 εντός τα τελευταία. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια αποτελέσματα.


Κρατάω και την Ζενίτ στο -11,5. Που λογικά θα ξεσπάσει μετά τον διασυρμό από την ΤΣΣΚΑ. Η Σζολνόκι είναι συμπαθέστατη και με ένα 3 στα 3 δικαιότατα διεκδικεί το όνειρο της. Απλά υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας, πετυχαίνουμε την Ζενίτ μετά από διασυρμό και μάλιστα στην έδρα της όταν οι ούγγροι και αυτοί με την σειράς τους είναι περισσότερο ομάδα έδρας. Αδιάφορη βαθμολογικά η Ζενίτ ως μόνο μειονέκτημα γι αυτό και το χάντικαπ από -14,5 πήγε -11,5. Απλά πιστεύω πως οι ρώσοι θα παίξουν κανονικά το παιχνίδι.


Από τα υπόλοιπα.


Προσοχή στο χάντικαπ του Άρη. Πέφτει. Από +5,5 σε +4,5 χωρίς λόγο. Επειδή θέλει νίκη και έπαιξε πολύ καλά με ΑΕΚ; Η Ούνιξ είναι πολύ γεμάτη ομάδα και λίγο «μπόσικο» να βρει τον Άρη, αντίο ζωή… Δεν μπλέκω. Μακάρι να κερδίσει ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ άλλα το σημείο στον άσσο κρύβει παγίδες.


Τίποτα άλλο. Νίκη Ζαλγκίρις είναι χαμηλή και δεν μπλέκω. Νομίζω το +5,5 της Καρσίγιακα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΒΤΟΝΤΟΡ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ  ΡΙΤΑΣ  (+6,5)    2Π
ΖΕΝΙΤ- ΣΖΟΛΝΟΚΙ(+11,5)     1Π

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου