Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Eurocup 25.11- Ανάλυση- Πρόταση



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν καλό από πλευράς μεμονωμένων σημείων απλά δεν ήταν τόσο καλό στην τελική επιλογή των προτάσεων. Βέβαια σε σύνολο δύο προτάσεων η μία πλήρωσε και χάσιμο δεν έχουμε. Βγαίνουμε με μικρό κέρδος μάλιστα αν παίχτηκαν οι προτάσεις ισόποσα. Άλλα θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Πλήρωσε επομένως η πρόταση με Χάβρη και Εστουντιάντες. Πέρασε και το Ρέθυμνο και η Μιλάνο και η Ρέτζιο και η Ούνιξ και η Αβελίνο και η Ντιζόν άλλα εμείς σκαλώσαμε σε Νανσί και Βόννη με την πεποίθηση ότι ήρθε η ώρα για μια νίκη. Τι να πεις…


Σήμερα στο Γιούροκαπ έχουμε παρασκήνιο…


Καταρχήν πολλά πονηρά ματς. Μπορούσαμε να πιάσουμε στον ύπνο από χθες το πρωϊ τον ΟΠΑΠ με δυάδα Νίζνι (-9,5) και Λε Μαν (-3,5) άλλα δεν το θεώρησα δυάδα αξίας μιας και μιλάμε για έναν ρώσικο εμφύλιο (όπου έχω δει κατά καιρούς απίστευτα αποτελέσματα) και στο δεύτερο ματς δυστυχώς η Λε Μαν δεν πείθει… Το ρεπορτάζ έλεγε από την Δευτέρα ότι η Βολγκογκραντ θα είναι πλέον χωρίς αμερικανούς ως το τέλος της σεζόν μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη της (οπότε και αποδέσμευσε όλους τους πρωτοκλασάτους αμερικανούς). Για την Μπρίντιζι ξέραμε ότι θα πάει μείον τρεις βασικοί  (σχεδόν) στο Ανταρές. Τα χάντικαπ πήγαν από +9,5 σε +13,5 στον ΟΠΑΠ για την Βολγκογκραντ με +25,5 διαδικτυακά ενώ της Μπρίντιζι από +3,5 σε +8,5. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως όσοι πρόλαβαν και έπαιξαν ΟΠΑΠ τα αρχικά χάντικαπ έκαναν καλή κίνηση. Επαναλαμβάνω, σκέφτηκα πολύ πριν απορρίψω την συγκεκριμένη δυάδα που βγει, δεν βγει εγώ την φοβήθηκα. Τώρα ίσως έχει διαδικτυακά ένα ενδιαφέρον μικρό το +25,5 της Βολγκογκραντ μόνο άλλα μάλλον θα κρατήσω όρεξη για το λάιβ.

Στα υπόλοιπα. Κρατάω το +6,5 της Μπεσίκτας που εκτός έδρας μου αρέσει και κάνει ζημιές. Προσέχουμε πως είναι πονηρό και  το +6,5 της Μπάνβιτ.
Επίσης προσέχουμε πως το χάντικαπ του Άρη δεν είναι δώρο και ας πέφτει από +6,5 σε +5,5 (και ίσως πέσει και άλλο). Οι μαυροβούνιοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και μακάρι άλλα δύσκολα ο Άρης θα αποδράσει. Δηλαδή εν ολίγοις βλέπω νίκη Μπουντούσνοστ άλλα θα την ήθελα σε καλύτερη τιμή.
Συνεπώς τίποτα πολύ δυνατό από Γιούροκαπ. Σε μια περίεργη αγωνιστική όπου σιγά σιγά φαίνονται και οι αδιάφορες ομάδες.
Οπότε κρατάμε Μπεσίκτας (+6,5) και μετά προσέχουμε Μπουντούσνοστ προς άσσο και το πονηρό χάντικαπ της Μπάνβιτ.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΒΤΟΝΤΟΡ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+6,5)    2Π

ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1   ΝΙΚΗ ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ  1,45
Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου