Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ρωσοτουρκικός πόλεμος... (Προτάσεις Ευρωλίγκα)



Μερικές φορές το στοίχημα γίνεται πολύ εκνευριστικό αν θέλει. Χθες είχα κατά νου κάποια σημεία. Τελικά κράτησα ένα μόνο γιατί η αγωνιστική δεν ήταν για πολλά. Το σημείο που κράτησα στην πρόταση απότυχε πανηγυρικά. Τα άλλα τρία (του 1,80 αναφέρομαι και όχι το χαμηλό της Ρίτας) πέρασαν εύκολα ή δύσκολα. Σε σύνολο δηλαδή τεσσάρων του 1,80-1,90 είχα 3 στα 4 άλλα στην πρόταση είχα αυτό που δεν έπρεπε.


Κατά τα άλλα το Γιούροκαπ ακόμα μια φορά με κάνει να νοιώθω περίεργα. Βλέπουμε αποτελέσματα που δεν πάνε καθόλου με την κοινή λογική δηλαδή φόρμα- ρόστερ-ποιότητα. Τι είδαμε αυτή την φορά; Είδαμε την Νίζνι που κέρδισε εντός ΤΣΣΚΑ και Κίμκι να χάνει από την αδύναμη Νεπτούνας εντός έδρας όταν μάλιστα η Νεπτούνας είναι 100% ομάδα έδρας(!!!).Είδαμε τον ΑΡΗ να θέλει να αυτοκτονήσει. Είδαμε την Χάποελ να αυτοκτονεί. Είδαμε την Ούνιξ να χάνει πανηγυρικά. Γι αυτό και απόφυγα το σημείο. Μύριζε «τυρί» εδώ καθώς η Ούνιξ ερχόταν και από ήττα με τον Άρη. Και φυσικά το αποκορύφωμα. Είδαμε την Μπιλμπάο που «ξέσκιζε» σε Ισπανία και Ευρώπη σημειώνοντας μεγάλες νίκες να χάνει εντός από την Ολίμπια… Ναι αυτή που έχασε με κάτω τα χέρια μέσα στο Ζαντάρ και όχι μόνο. Επί 2 βδομάδες η ομάδα δεν βλεπόταν.


Τώρα τίθεται πάλι η σκέψη στο μυαλό μου. Τελικά πώς να προσεγγίζουμε ένα παιχνίδι; Σίγουρα πάντως δεν θα το προσεγγίζω με την απλή κοινή λογική φόρμα- ρόστερ- ποιότητα. Εκτιμώ πως θα είμαι έτσι κάτω του 50% μόνιμα. Γι αυτό άλλωστε και στο στοίχημα έχουμε όλα τα «εργαλεία» στατιστικής διαθέσιμα. Γιατί πολύ απλά δεν προκύπτει μόνο από εκεί η καθολική επιτυχία.


Προς το παρών πάντως ακόμα ψαχνόμαστε. Σας έγραφα το Σάββατο ότι μέσα στον Νοέμβριο λογικά θα πρέπει να προκύπτουν και τα πρώτα σερί ή απόλυτα. Όπως προτιμάτε. Μένει να δούμε αν θα είναι όντως έτσι ή πραγματικά στο στοίχημα έχει χαθεί κάθε έννοια και σειρά μιας και η γιγαντιαία αυτή βιομηχανία πλέον έχει «ξεσαλώσει»!


Για σήμερα και αύριο από την Ευρωλίγκα κράτησα τέσσερα σημεία. Πρώτο την Εφές με +4,5. Και μετά Νταρουσσάφακα +9,5 και Καρσίγιακα +7,5. Χαμηλή η νίκη της Μιλάνο στο 1,25 περίπου άλλα λογικά δεν χαλάει. Δίνω νίκη κάτω του 1,30 άλλα αναγκαστικά μιας και δεν έχω επιλογές.


Τώρα, θα κάνω δύο ενδεικτικές δυάδες. Εσείς βάλτε τα όπως θέλετε, αν θέλετε μεγαλύτερη απόδοση. Παραπάνω τα έδωσα με σειρά προτεραιότητας.


ΠΡΟΤΑΣΗ  1  διπλασιασμού


ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΕΦΕΣ     2    ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ
ΜΙΛΑΝΟ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ   1  ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ   1,25


ΠΡΟΤΑΣΗ  2


ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ- ΤΣΣΚΑ   1  ΜΕ  9,5π. ΥΠΕΡ ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ
ΚΟΥΜΠΑΝ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ   2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ



**ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ  5,00, ΕΦΕΣ   2,60 ΚΑΙ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ   4,50. ΣΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου