Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μία και να καίει...



Με ένα ταμείο στις τρεις προτάσεις κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Απλά μετρίασε την χασούρα μας. Δύσκολο σαββατοκύριακο είχαμε άλλα σας έγραφα ότι δεν υπάρχει η ευκαιρία έτσι κι αλλιώς. Και σήμερα θα πάμε προσεκτικά και με μία μόνο πρόταση. Όσο δεν υπάρχουν πολύ καλές επιλογές που να μας ενθουσιάζουν δεν υπάρχει λόγος να ανοιγόμαστε.


Στο σημερινό Γιούροκαπ έχουμε πολλά παιχνίδια. Αρκετά έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Άλλα είναι αμφίρροπα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε εκπλήξεις και αυτή την φορά. Ένα σημείο κράτησα. Την Βόλγκογκραντ (Κράσνι Όκτιαμπρ) στο +6,5. Κυρίως γιατί η Γαλατά είχε συνεχόμενα παιχνίδια εντός (όπου αποδίδει και καλύτερα) και πέτυχε μεγάλες νίκες με αποκορύφωμα τον περίπατο της Δευτέρα με την μισητή Φενέρ. Και Τετάρτη σήμερα πάλι παιχνίδι και μάλιστα με ταξίδι στην Ρωσία. Καλό είναι το χάντικαπ. Ίσως έχουμε και ξερό άσσο παρόλο που ο Μπάουερμαν ακόμα ψάχνεται και ο Μίτσελ είναι παρελθόν από τους ρώσους.


Από όλα τα υπόλοιπα μια γνώμη τι θα κρατούσα. Χάποελ (+2,5)- Σζολνόκι (+15,5)- Νίκη Λιέτουβος 1,45- Νίκη Τραμπζονσπόρ  1,80.


Το +6,5 της Βόλγκογκραντ το κάνω δυάδα με το +4,5 της Εφές. Χοτ όσο δεν πάει η Λαμποράλ άλλα και η Εφές είναι πονηρή ομάδα εκτός έδρας και εδώ ίσως αποδειχθεί  «τυράκι» η νίκη των βάσκων.


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ   1  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ

ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΕΦΕΣ   2   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου