Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ευρωλίγκα 19.20.11 (Ανάλυση- Πρόταση)



Καλό ταμείο είχαμε χθες με Άβτοντορ και Λιέτουβος. Συν το εξτραδάκι του Άρη για όποιον το έβαλε. Ήρθε σε καλή στιγμή το ταμείο να μας φτιάξει λίγο της διάθεση μπορώ να πω. Σήμερα πάντως δεν ανοιγόμαστε στην Ευρωλίγκα. Που κάθε αγωνιστική γίνεται της «Πόπης» και χθες ήδη είχαμε διπλό την Κίμκι μέσα στην Μαδρίτη! Θα πάμε με μία δυάδα και φτάνει. Συγκρατημένα.


Αφήνουμε το Ζαλγκίρις- Ζιελόνα. Οι λιθουανοί λογικά κερδίζουν μετά τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό άλλα η Ζιελόνα είναι μαχητική ομάδα και με -8,5 δεν θέλω να μπλέξω.


Αλλαγή ολκής και το +5,5 της Τσεντεβίτα έγινε +1,5 για Ολυμπιακό. Επειδή ξεκουράζονται οι Σπανούλης- Πρίντεζης ενώ ο Γιανγκ είναι τραυματίας. Πιστεύω πως την μεγάλη αλλαγή την έφερε η απουσία του Πρίντεζη. Ο τραυματισμός του Γιανγκ ήταν γνωστός ενώ ο Σπανούλης για μένα δεν επηρεάζει τόσο πλέον. Η Τσεντεβίτα  έχει «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες Μιλάνο- Εφές- Λαμποράλ. Στοιχηματικά το παιχνίδι «βρωμάει». Δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε ένα περιποιημένο διπλό. Καθαρά αθώα πάντως και βλέποντας από την μία την φόρμα της Τσεντεβίτα και από την άλλη τις απουσίες του Ολυμπιακού το ματς είναι άσσαρος. Αλλά δεν θα μπλέξω.


Η Μακάμπι με τον Τάμπακ στον πάγκο λογικά το παλεύει και ίσως αρχίσει να ανεβαίνει. Προς άσσο με +6,5.


Δεν μπλέκω με την Λαμποράλ λόγω αλλοπρόσαλλου Μιλάνο. Που είναι κακή ομάδα άλλα εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνει την ζημιά και θα τρέχουμε..


Προς άσσο για Μπάγερν με +3,5. Που έχασε και από την Άλμπα άλλα εδώ θα το «χτυπήσει» το ματς όπως έκανε σε όλα στην Ευρωλίγκα ως τώρα πλην του τελευταίου με τον Αστέρα. Η Φενέρ βγάζει προβλήματα στην Τουρκία όχι επειδή δεν μπορεί άλλα επειδή οι παίχτες δεν καταδέχονται να παίξουν σοβαρά με τους ..νεοφώτιστους.  Είναι καλή ομάδα φυσικά και μάλλον πάμε για θριλεράκι. Νίκη Φενέρ δεν παίζω. Προς άσσο με χάντικαπ όπως προείπα.


Το Στρασβούργο κέρδισε την Ρεάλ εντός που σημαίνει ότι θα «ξεσκίσει» και τον Αστέρα; Δηλαδή να βάλουμε τα σπίτια μας σε αυτό το 1,40; Πολύ προφανής η νίκη των γάλλων και δεν έχω κατανοήσει γιατί τόσο χαμηλό το χάντικαπ των σέρβων που εκτός έδρας γενικά δεν είναι τόσο καλή ομάδα όσο εντός. Δεν έχω κρατήσει κάτι. Η νίκη του Στρασβούργου θα «τραγουδηθεί» πολύ. Να προσέχετε. Στο λάιβ πάντως σε αποδόσεις καλές θα υπάρξει ενδιαφέρον. Παιχνίδι αποδόσεων είναι το στοίχημα. Δεν το ξεχνάμε.


Η Μπαρτσελόνα πάει αναλόγως τα κέφια και ίσως πάρει "εκδίκηση" για την ήττα στην Σμύρνη.


Η Εφές πρέπει να αντιδράσει άλλα δεν πείθει οπότε απέχουμε.


Η Μπάμπεργκ παίζει κομβικό παιχνίδι εντός που είναι δυνατή. Και δεν τα έδωσε όλα με την Φρανκφούρτη την Κυριακή. Άλλα και η Μάλαγα μετά το διπλό με την ΤΣΣΚΑ έχασε από την Σεβίλλη. Σημαντικό ματς και για τις δύο και ορθά δίνεται στα ίσια σχεδόν. Απέχουμε. Πάει παντού.


Ο Παναθηναϊκός έχει καλή έδρα. Διέλυσε και την Ζαλγκίρις όπως είδαμε. Στην έδρα του δεν τον πάμε κόντρα. Βέβαια και η Κούμπαν του Γιώργη του Μπαρτζώκα είναι εξόχως μαχητική και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα έπαιρνε το διπλό στην Βαρκελώνη. Δεν μπλέκουμε με -5,5.


Στην Σαρδηνία τέλος η Σάσσαρι μας δουλεύει «ψιλό γαζί» και αυτή την φορά δεν θα ασχοληθώ μαζί της στο ματς με την ανεβασμένη Νταρουσσάφακα. Δεν παίζουμε νίκη των τούρκων. Μία νίκη κάποτε θα κάνει η Σάσσαρι άλλα δεν θα πληρώσουμε για να μάθουμε.


ΠΡΟΤΑΣΗ


(+6,5) ΜΑΚΑΜΠΙ- ΤΣΣΚΑ    1Π

(+3,5)ΜΠΑΓΕΡΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ     1Π


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου