Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο νόμος του Παλέ; (Προτάσεις Eurocup-Euroleague)



Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα όπου υπάρχει η δεύτερη αγωνιστική στο Γιούροκαπ άλλα και τις επόμενες δύο μέρες η δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Θα πούμε επιγραμματικά τα σημεία που κρατάμε. Όλη η ανάλυση του Γιούροκαπ είναι από χθες έτοιμη στο soundcloud.



Πρώτη επιλογή η νίκη του ΑΡΗ. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα ο Άρης μέσα στην έδρα του θα κερδίσει την Μπουντούσνοστ η οποία με την σειρά της αποδίδει και αυτή καλύτερα στην Ποντγκόριτσα. Μέχρι 1,60 διαδικτυακά η νίκη του «Αυτοκράτορα».


Δεύτερη επιλογή είναι η Άβτοντορ. Κυρίως λόγω αφερεγγυότητας Μπεσίκτας εντός έδρας. Γενικά το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι «εκρηκτικό» και κάθε αποτέλεσμα δεν θα με εκπλήξει, απλά δεδομένου της νοοτροπίας της Μπεσίκτας στα εντός έδρας της πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο στο χάντικαπ των ρώσων.


Τρίτη επιλογή είναι η νίκη της Ναντέρ στο 1,40 περίπου. Χωρίς σειρά οι γάλλοι που μετά το διπλό στο Μπιλμπάο διασύρθηκαν εντός από την Γκραβελίν. Σε δεύτερο συνεχόμενο εντός πάντως μετά από βαριά ήττα πιστεύω δεν χάνουν. Εντυπωσιάζει η Ολίμπια που κέρδισε Τρέντο εντός και Ερ. Αστέρα εκτός (!!!). Νομίζω σήμερα το σερί της θα σταματήσει.


Σημεία που χρίζουν προσοχής στο Γιούροκαπ είναι το η Χάποελ με -9,5, ο Π.Α.Ο.Κ. με +9,5 και η Στεάουα με +9,5. Ενώ στο live αν πετύχουμε Μπάνβιτ με +5,5 και πάνω το αγοράζουμε.


Για την Ευρωλίγκα θα υπάρξει αναλυτικό ηχητικό.


Θα το ξαναπώ και ας κουράζω. Τα χάντικαπ και οι αποδόσεις στις προτάσεις ΔΕΝ είναι μόνο ΟΠΑΠ. Είναι τις περισσότερες φορές οι καλύτερες τιμές.


ΠΡΟΤΑΣΗ   1


ΑΡΗΣ- ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ   1  ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ   1,60
ΜΠΑΓΕΡΝ- ΚΙΜΚΙ    1   ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ   2


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΑΒΤΟΝΤΟΡ   2  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΑΒΤΟΝΤΟΡ
ΣΑΣΣΑΡΙ- ΤΣΣΚΑ   1  ΜΕ 11,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΣΣΑΡΙ


ΠΡΟΤΑΣΗ  3


ΝΑΝΤΕΡ- ΟΛΙΜΠΙΑ Λ.   1  ΝΙΚΗ ΝΑΝΤΕΡ   1,38
ΜΑΚΑΜΠΙ- ΜΑΛΑΓΑ   1  ΝΙΚΗ ΜΑΚΑΜΠΙ   1,40
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΝΤΑΡΟΥΣΣΑΦΑΚΑ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1,65


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου