Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ξεσπούν; (Προτάσεις Σαββατοκύριακο + επτάδα + εξάδα)



Μία πρόταση μας πλήρωσε στην Ευρωλίγκα. Αυτή με Μπαρτσελόνα και Φενέρ. Η δεύτερη με Λιμόζ και Στρασβούργο δεν μας έκανε την χάρη. Αρχίζει να στρώνει η κατάσταση πάντως και πιστεύω πως στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουμε και τα πρώτα «απόλυτα».


Σήμερα θα πάμε μόνο με προτάσεις. Σας δίνω προτάσεις με καλή απόδοση για να βάλετε λίγα χρήματα. Είναι δύσκολο διήμερο χωρίς την κλασική μεγάλη ευκαιρία όπου μπορούμε να ακουμπήσουμε. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να αναλύσω τις επιλογές μου. Χθες είχα σκοπό να ανεβάσω ηχητικό άλλα δεν τα κατάφερα. Και είναι κρίμα γιατί όλα είναι έτοιμα απλά μου λείπει αυτή η μία ώρα διαθέσιμη ώστε να το γράψω και να το ανεβάσω.


Πάμε στις προτάσεις.


Θα ξαναπώ πως οι αποδόσεις δεν είναι μόνο ΟΠΑΠ.  Απλά συν-πλην τα σημεία τα βάζουμε σε όποια εταιρία και αν παίζουμε εκτός αν διαπιστώνετε μεγάλη διαφορά.


ΠΡΟΤΑΣΗ  1


ΑΒΕΛΙΝΟ- ΤΡΕΝΤΟ    1  ΝΙΚΗ ΑΒΕΛΙΝΟ    1,50
ΖΑΝΤΑΡ- ΟΛΙΜΠΙΑ Λ   2   ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΙΜΠΙΑ
ΟΥΛΜ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1   ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΜ


ΠΡΟΤΑΣΗ   2

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΜΟΝΑΚΟ  1   ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΜΟΝΑΚΟ
ΜΙΛΑΝΟ- ΠΙΣΤΟΙΑ   1  ΜΕ 9,5π. ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΟΙΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ  3

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ  1   ΜΕ 7.5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΑΝΔΟΡΡΑ   1  ΝΙΚΗ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ   1,65
ΧΑΒΡΗ- ΑΝΤΙΜΠ    1  ΝΙΚΗ ΧΑΒΡΗ    1,75


ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ:  ΡΕΑΛ (-12,5), ΝΑΝΣΙ (+1,5), ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (-24,5), ΒΑΡΕΖΕ (+5,5).


Προσέχουμε πως περιμένουμε κάποιες ομάδες να ξεσπάσουν. Αυτές είναι η Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός, το Στρασβούργο, η Λιμόζ, η Όλντενμπουργκ και η Ρεάλ. Στις προτάσεις κράτησα αυτά που θεωρώ πιο πιθανά. Χάβρη και Νανσί πάνε για την πρώτη τους νίκη. Την Νανσί την υποβίβασα σε δευτερεύων γιατί μας έχει «σακατέψει» ως κύριο σημείο.


Η Φουενλαμπράδα ποντάρει στην έδρα άλλα θα είναι σφιχτό ματς. Η Ουλμ σε τρίτο σερί εντός θα παλέψει πιστεύω πολύ ως το τέλος. Η Αβελίνο και η Βαρέζε είναι πονηρά δοσμένα. Την Αβελίνο την πιστεύω πολύ. Τέλος η Ολίμπια έχει το ειδικό βάρος για διπλό με την Ζαντάρ. Από το πουθενά μας έγινε η Ζαντάρ ομαδάρα;;;



**ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΤΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΑΒΡΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ  60   ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΖΟΚΕΡΑΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1,28 ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ , ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΞΑΔΑ ΝΙΚΕΣ ΑΒΕΛΙΝΟ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΜΕ ΟΛΙΜΠΙΑ (+1,5) ΚΑΙ ΟΥΛΜ (+6,5). ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 15  ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 5 ΕΥΡΩ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ 30 ΕΥΡΩ.  


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου