Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα Γιούροκαπ (Προτάσεις)


Μετά από σχεδόν ένα μήνα αποχής πάμε να δούμε σήμερα πρεμιέρα στο Γιούροκαπ τι θα παίξουμε.
Όλη η ανάλυση της αγωνιστικής είναι στο ηχητικό που υπάρχει στο soundcloud.

Γενικά περιμένουμε να περάσουν οι 2-3 πρώτες αγωνιστικές στις διοργανώσεις για να έχουμε καλύτερη εικόνα των ομάδων, επομένως παίζουμε συγκρατημένα χωρίς να ανοιγόμαστε.


Στο Γιούροκαπ κρατάω την Μπεσίκτας στο +6,5 με +5,5. Χθες ήταν στο +7,5 διαδικτυακά όταν ηχογραφούσα. Μία Μπεσίκτας που πάντα είναι επικίνδυνη εκτός έδρας λόγω «φιλοσοφίας» ενώ έχει φέτος καλό σύνολο άσχετα αν διασύρθηκε εντός έδρας στην πρεμιέρα της BSL.


Δεύτερο σημείο είναι η Νεπτούνας που δεν έχει σπουδαίο ρόστερ άλλα έχει ενθουσιασμό και δυνατή έδρα. Η Γαλατασαράϊ έχει καλύτερες μονάδες άλλα και το χάντικαπ των Λιθουανών που φτάνει μέχρι +6,5 διαδικτυακά είναι δελεαστικό πολύ.


Τρίτη επιλογή είναι η Μπουντούσνοστ. Που θέλει την διάκριση στο Γιούροκαπ και έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά παρουσιάζοντας μία στρωμένη ομάδα.  Και εδώ η τουρκική Μπάνβιτ έχει καλύτερο υλικό άλλα είναι περισσότερο ομάδα έδρας. Χωρίς επίσημο ματς ακόμα η Μπάνβιτ καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι της Κυριακής στην Τουρκία για το πρωτάθλημα.  Πιστεύω έστω και δύσκολα οι Μαυροβούνιοι πως κερδίζουν.


Τελευταία επιλογή είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Καμία σχέση η φετινή Νίζνι με την περσινή. Η «αγία τριάδα» Ροτσέστι- Τόμπκινς- Παραχούσκι έφυγε και δύσκολα η ομάδα θα βρει ξανά τόσο καλή χημεία. Η Χάποελ έχει έμπειρους παίχτες και είναι σταθερά από τις καλές ομάδες του Γιούροκαπ κάθε χρόνο. Πιστεύω πως μπορεί το διπλό στο Νόβγκοροντ.


ΠΡΟΤΑΣΗ 1


ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ- ΜΠΑΝΒΙΤ     1   ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ   2,00-2,10
ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚ.- ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ.   2   ΝΙΚΗ ΧΑΠΟΕΛ    2,00


ΠΡΟΤΑΣΗ   2


ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ Ρ.- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ   2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ    1   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ


**ΤΑ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΙΚΑΠ- ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ.

***ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου