Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα τα ειδικά στοιχήματα για το Ευρωμπάσκετ




Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ 2015 θα δούμέ σήμερα κάποια επιπλέον ειδικά στοιχήματα όπου μαζί με τα αρχικά που σας έδωσα στις 20 Αυγούστου θα είναι οι επιλογές μας για την διοργάνωση. Από το Σάββατο ξεκινά η «γιορτή» και θα μας απασχολεί μόνο το καθημερινό πρόγραμμα.


Καλές αποδόσεις έχουμε στην επιλογή «νικητής διοργάνωσης». Η Γαλλία που είναι το πρώτο φαβορί υπάρχει μέχρι και σε απόδοση 3,00 ενώ η Ισπανία από κοντά στο 3,50 περίπου ενώ έπονται Σερβία, Ελλάδα κτλ σε πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις. Δεν έχουμε ξεκάθαρο και μεγάλο φαβορί όπως τα παλαιότερα χρόνια όπου η Ισπανία ήταν μακράν  κορυφαία και σε αποδόσεις μικρές. Δεν έχω κρατήσει κάτι. Η Γαλλία είναι κομπλέ, έχει και την έδρα άλλα πόσες φορές η οικοδέσποινα έχει σηκώσει κούπα στην έδρα της; Ελάχιστες…


Η Ισπανία θέλει ένα καλό come back και πάει σε χαμηλούς τόνους. Οπότε είναι πολύ υπολογίσιμη. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και Σερβία- Ελλάδα κατά βάση που έχουν πολύ δυνατές ομάδες και παραδοσιακά βαρύ μπασκετικό όνομα.


Συνεχίζω με την επιλογή «να ανέβει στο βάθρο» όπου στα ανύπαρκτα 1,25-1,40 της Γαλλίας και της Ισπανίας έρχονται τα χαμηλά 2,50 για Ελλάδα και Σερβία. Ακόμα και η Σερβία δεν είναι σίγουρο ότι στον μικρό τελικό θα εξασφαλίσει νίκη. Κοιτάζω χαμηλότερα και θα βάλω λίγα χρήματα στην Ιταλία και στο 5,00 που έχει στην stoiximan. Στις αναλύσεις μου έχω εκφραστεί πολύ θετικά για την παρέα του Μπαρνιάνι και λέω για το ενδιαφέρον ένα μικρό ποσό να διαθέσω στην συγκεκριμένη επιλογή.


Από νικητές ομίλων έχω κρατήσει μόνο Ελλάδα από τα αρχικά μακροχρόνια.


Στην επιλογή «φάση αποκλεισμού» είμαστε καλυμμένοι με τα αρχικά στοιχήματα. Απλά όποιος δεν θέλει να παίζει το 5,00 της Ιταλίας για βάθρο μπορεί να βάλει το 10,00 της Ιταλίας να «αποκλειστεί» στα ημιτελικά. Και εγώ στην σούμα αυτό θα έχω παρακάτω και όχι το 5,00 του βάθρου άσχετα αν προσωπικά θα παίξω λίγα χρήματα και τα δύο γεγονότα.


Πάμε και στα ειδικά των παιχτών όπου στους σκόρερς έχουμε τις σταθερές αξίες του Πάρκερ και του Γκασόλ σε χαμηλές σχετικά αποδόσεις. Από εκεί και περά δύσκολη επιλογή καθώς οι ομάδες που μπορεί να φτάσουν ψηλά έχουν επιθετική πολυφωνία. Ο Μπογκντάνοβιτς της Κροατίας είναι «καλαθομηχανή» άλλα ενδέχεται να παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο τουλάχιστον και σε μία τέτοια διοργάνωση το ένα παιχνίδι παραπάνω είναι μεγάλη υπόθεση. Άλλωστε και η απόδοση του (5,50) δεν είναι τόσο ελκυστική όταν π.χ. Γκασόλ και Πάρκερ έχουν 3,25.


Θα κρατήσω μόνο τον Ρέγιες της Ισπανίας ως πρώτο ριμπάουντερ της διοργάνωσης. 12,00 απόδοση για έναν παίχτη έμπειρο που έχει το επιθετικό ριμπάουντ για πλάκα, έναν μαχητή της ρακέτας. Δεν θα παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής λόγω Γκασόλ άλλα δεν με ενοχλεί. Ο Ρέγιες και τα ριμπάουντ έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις τόσα χρόνια.


Αυτά από τα ειδικά μας για φέτος.


ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ


ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ          12,00   SB


ΠΡΩΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΡΕΓΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ      12,00    STOIXIMAN


Και από 20.08 έχω προτείνει



ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 20.08.2015

ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΟΜΙΛΟ:  ΕΛΛΑΔΑ    1,95 SB   1,80 STOIXIMAN


HEAD TO HEAD STOIXIMAN (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


ΛΕΤΟΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  -----  ΛΕΤΟΝΙΑ  1,91


ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΤΑΛΙΑ  ------  ΙΤΑΛΙΑ    1,87


ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   SB  (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ΠΟΛΩΝΙΑ   ΦΑΣΗ 16     1,80


ΚΡΟΑΤΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   1,80


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   2,15


ΠΓΔΜ  ΟΜΙΛΟΙ    1,95


ΣΛΟΒΕΝΙΑ  ΦΑΣΗ 16   2,90


ΡΩΣΙΑ  ΟΜΙΛΟΙ   2,60


ΛΕΤΟΝΙΑ  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ   4,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 

Όλα τα ηχητικά μου στο Soundcloud.com με αναζήτηση giopasx που είναι ο λογαριασμός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου