Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Eurocup τελευταία στροφή - Δύναμη η έδρα (Β' Μέρος)





Στον πέμπτο όμιλο επίσης όλα έχουν κριθεί. Η Κίμκι είναι πρώτη. Ο νικητής του Χάποελ- Καρσίγιακα δεύτερος. Η Κίμκι είναι σε τρομερή κατάσταση και μάλιστα την Κυριακή έβγαλε και διπλό με την ΤΣΣΚΑ για την vtb λίγκα. Αρχική τιμή -14,5. Σε μία εταιρία μόνο. Γενικά δεν θα ήθελα να μπλέξω. Η καλή Κίμκι κάνει περίπατο ολκής. Στην Σόφια σε ένα αδιάφορο παιχνίδι η Ακαντέμικ με την έδρα είναι δίκαια το φαβορί άλλα οι ρουμάνοι είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας (με διπλό στην Κίμκι όσοι θυμούνται) οπότε δεν ακουμπάμε 1,40 Ακαντέμικ νίκη άλλα και γενικά. Στα Ιεροσόλυμα τέλος ωραίο ματς με την Χάποελ να είναι φαβορί άλλα αστείο το 1,35 της νίκης της. Η Καρσίγιακα είναι ομάδα έδρας. Συμφωνώ. Άλλα δεν αξίζει η νίκη της Χάποελ ως απόδοση και το -6,5 αρχικής τιμής είναι οριακό για μένα. Συνεπώς απέχουμε από τον όμιλο γενικά.


Στον έκτο όμιλο η Νίζνι είναι πρώτη. Η Χιμίκ προκρίθηκε και απλά με νίκη κλειδώνει την δεύτερη θέση. Η Άνκαρα με δική της νίκη επίσης προκρίνεται. Στα ίσια δίνεται το Μπουντούσνοστ- Χιμίκ και διπλό δεν παίζουμε καθώς ναι μεν είναι αδιάφοροι βαθμολογικά οι μαυροβούνιοι άλλα πάντα ομάδα έδρας και μάλλον θα παίξουν για τον κόσμο τους αύριο. Η Χιμίκ έχει το κίνητρο άλλα και μια ήττα ελάχιστες επιπτώσεις έχει, ίσως και αμελητέες. Η Άνκαρα θα πρέπει να αυτοδιαγραφεί από τον μπασκετικό χάρτη αν χάσει από την Φέχερβαρ εντός έδρας. Με -10,5 χάντικαπ προς άσσο είμαστε άλλα όχι φανατικά. Τέλος στην Πυλαία θα ξέρουν ήδη τι έχει κάνει η Άνκαρα που ξεκινά 2 ώρες νωρίτερα, επομένως το παιχνίδι πάει προς το αδιάφορο και δεν με ελκύει στοιχηματικά. Στην περίπτωση πάντως που η Άνκαρα καταφέρει να χάσει από την Φέχερβαρ παίζουμε άσσο δυνατά στο ΠΑΟΚ- ΝΙΖΝΙ καθώς θα υπάρχει σούπερ κίνητρο πρόκρισης.


Στον έβδομο όμιλο η Ούνιξ είναι πρώτη. Η Μακάμπι έχει προκριθεί και με νίκη κλειδώνει την δεύτερη θέση. Η Μπάνβιτ προκρίνεται επίσης με νίκη ή ήττα εώς 19π. Οπότε το παιχνίδι της Ούνιξ δεν μας απασχολεί. Υπάρχει πάντως τεράστια διαφορά ποιότητας και αν η Ούνιξ θέλει το 10 στα 10 πάμε προς διπλό με -11,5. Η Μακάμπι με την έδρα κάνει ότι θέλει με το χάντικαπ και απέχουμε. Κρατάω την Ρίγα στο +1,5. Με την έδρα άλλα και το μαξιλαράκι της Μπάνβιτ το +19 πιστεύω πως η Ρίγα θα το παλέψει και θα κερδίσει οριακά. Εν ολίγοις ευχαριστημένοι όλοι. Οι της Ρίγα που κέρδισαν εντός, τα έδωσαν όλα άλλα αποκλείστηκαν στις ισοβαθμίες από μία ακριβότερη ομάδα. Η Μπάνβιτ που ναι μεν έχασε άλλα προκρίθηκα οπότε όλα καλά.


Στο όγδοο όμιλο τέλος η Μπεσίκτας έχει την ισοβαθμία με τον Πανιώνιο. Η Ραντνίσκι έχει προκριθεί ως τρίτη και αν βγάλει διπλό στην Πόλη με την Μπεσίκτας πάμε σε τριπλή ισοβαθμία αν έχει χάσει και ο Πανιώνιος οπού εκεί μετρούν οι διαφορές πόντων συμπεριλαμβανομένου και του αυριανού αγώνα. Στοιχηματικά οι φινλανδοί με την έδρα πιστεύω κερδίζουν έστω και δύσκολα τον Πανιώνιο και κρατάω την νίκη τους στο 1,70. Δεν μπλέκω με το 1,40 της Μπεσίκτας. Αδιάφορο παντελώς το Νεπτούνας- Σπαρτάκ.


ΣΥΝΟΨΗ



ΜΠΙΣΟΝΣ   ΝΙΚΗ  1,70

ΡΙΓΑ (+1,5)

ΠΡΟΤΑΣΗ  ΟΠΑΠ  ΤΡΙΤΗΣ  (για λίγα)


702. (+0,5) ΠΑΡΙ- ΟΛΙΜΠΙΑ   2

703. (+2,5)  ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ- ΣΑΣΣΑΡΙ   1

704. ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+12,5)   1



ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΤΡΙΤΗΣ


ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-  ΣΑΣΣΑΡΙ  1    ΝΙΚΗ   (ΑΠΟ 2,25 ΕΩΣ 2,40)



**ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου