Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ανάλυση του κουπόνιου του ΟΠΑΠ - Πλήρης αγωνιστική στην Ισπανία !!! ( Με σύνοψη και προτάσεις)




Διπλό ταμείο είχαμε την Κυριακή τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και στο διαδίκτυο με τα κομβικά παιχνίδια των Άλμπα, Μπιλμπάο και Γκίσεν να περνάνε σχετικά εύκολα (ειδικα τα γερμανικά ματς). Γενικά είχαμε ένα σούπερ διήμερο για ακόμα μία φορά καθώς σε σύνολο 10 παιχνιδιών επιβεβαιώθηκαν τα 8 χαρίζοντας μας το επιβλητικό 80% στον καθιερωμένο μας απολογισμό. Μεσοβδόμαδα δεν έχουμε αυτή την φορά ευρωπαϊκές διοργανώσεις άλλα εγχώρια πρωταιλήματα με παιχνίδια εξ’ αναβολής και εμβόλιμη πλήρη αγωνιστική σε Ισπανία και Τουρκία.

Πάμε να δούμε από σήμερα τις αναλύσεις των παιχνιδιών ώστε να έχετε αρκετό χρόνο στην διάθεση σας να κάνετε τις επιλογές σας.

Κατ’ αρχήν από σήμερα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με κάτι. Αν όμως θα έπρεπε να κρατήσω κάτι αυτό θα ήταν η νίκη της Λιετκαμπέλις (1,50- 1,55) από την λιθουανική λίγκα απέναντι στην Γιουβέντους. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες απλά για την Βαλτική λίγκα φέτος οι γηπεδούχοι μετρούν ήδη 2 νίκες (εντός- εκτός) επί των αντιπάλων τους και κάτι ακόμα… Η Λιετκαμπέλις σε δύο μέρες (την Πέμπτη) υποδέχεται την Ρίτας πάλι εντός σε ένα παιχνίδι όπου λογικά δεν περιμένει να κερδίσει. Και έπειτα η λίγκα της Λιθουανίας «κλείνει» για τις εορτές. Με χάντικαπ δεν θα ήθελα να μπλέξω καθώς δεν περιμένω και περίπατο των γηπεδούχων.

Την Τετάρτη καλωσορίζουμε στο κουπόνι μας την Τουρκία. Ο ΟΠΑΠ πιστός στην τακτική του δεν μας προσφέρει όλη την αγωνιστική άλλα μόνο τα δύο πιο εμπορικά παιχνίδια όπου είναι και τεράστια ντέρμπυ με αντιπαλότητα. Στο αυριανό παιχνίδι η Ουλκέρ υποδέχεται την Γαλατασαράϊ και σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Με χάντικαπ, με το μαχαίρι στο λαιμό, αν έπρεπε να διαλέξω κάτι θα ήταν το +3,5 της Γαλατά (διαδικτυακά ίσως το βρούμε λίγο παραπάνω). Πιστεύω πάντως πως καλύτερο είναι το under 149,5 εδώ καθώς περιμένω μία σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο «ορκισμένους εχθρούς» οπότε λογικά οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο. Για το παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Εφές δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Αν αξίζει κάτι θα δοθεί σε νέο άρθρο όπως επίσης και αν αξίζει κάτι από τα εκτός κουπονιού από την υπόλοιπη Τουρκία.

Στην Γερμανία, η Όλντενμπουργκ είναι σήμερα νο μπετ! Η Μπάμπεργκ μετά την εύκολη ήττα με 90-75 από την Άλμπα την Κυριακή λογικά ξεσπά και την πληρώνει η Τρίερ. Μία Τρίερ που φέτος είναι καλή ομάδα ως τώρα άλλα η Μπάμπεργκ είναι άλλο επίπεδο αναμφισβήτητα. Καλύπτεται το -14,5. Στο άλλο παιχνίδι κατ’ αρχήν έχουμε πονηρό χάντικαπ στη Τούμπιγκεν. Δεν μπορεί μετά από τέτοια εμφάνιση με την Μπάμπεργκ η Άλμπα να πρέπει να καλύψει μόνο 9,5 πόντους. Και με την Τούμπιγκαν μάλιστα. Δεν παίζω διπλό. Αντίθετα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι πρωτευουσιάνοι να έχουν μείνει στην νίκη της Κυριακής (όπου έδωσαν απαντήσεις για τα φετινούς τους στόχους) και να κερδίζουν με το ζόρι την Τούμπιγκεν παίζοντας απλά όσο χρειάζεται. Συνεπώς άσσο στον ΟΠΑΠ και περιμένουμε και το λάιβ.

Στην Ελλάδα δεν θέλω να ασχοληθώ με το Παναθηναϊκός- Πανιώνιος. Και εδώ καλύτερα να ασχοληθούμε μόνο στο λάϊβ αφού δούμε τι διάθεση θα έχουν οι γηπεδούχοι. Ο Πανιώνιος πάντως στρώνει μέρα με την μέρα και έχει καλό ρόστερ άλλα έπαιξε και δύο παρατάσεις με τον Απόλλωνα την Κυριακή.

Στην Ρωσία σωστά δοσμένο το Κίμκι- ΤΣΣΚΑ και με το μαχαίρι στο λαιμό πάμε με το χάντικαπ της Κίμκι άλλα σε μονό αποδεκτό και για πολύ λίγα.

Πάμε και στην Ισπανία που αποτελεί το κυρίως πιάτο του μεσοβδόμαδου κουπονιού.

Να πούμε ξεκινώντας πως Χιπούσκοα και Μανρέσα δεν βλέπονται απλά επειδή έχουν ανάγκη τις νίκες (έχουν από 1 σε 12 παιχνίδια) προσφέρονται σε εξευτελιστικές τιμές τόσο το χάντικαπ των βάσκων (+3,5) όσο και η απλή νίκη των καταλανών (1,50). Η Χιπούσκοα φιλοξενεί την Σαραγόσα που είναι σε καλή κατάσταση και έρχεται από μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη εντός επί της Μάλαγα. Λογικά έτσι όπως παίζουν οι ομάδες τώρα η Σαραγόσα περνά και από την έδρα της Χιπούσκοα άλλα… δεν μπλέκω! Ας έρθει ότι θέλει. Η Μανρέσα όμως υποδέχεται την Φουενλαμπράδα που δεν είναι Σαραγόσα και προσπαθεί κυρίως με την έδρα της να πάρει κάποιες σημαντικές νίκες ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Μία Φουενλαμπράδα που κέρδισε εντός την Εστουντιάντες και ηρέμησε λίγο ενώ το επόμενο εντός είναι με την Σεβίλλη όπου με όπλο την έδρα μπορεί πάλι κάτι καλό να πετύχει. Η Μανρέσα αν χάσει εκ νέου στην συνέχεια έχει Βαλένθια εντός, Κανάριας- Σεβίλλη εκτός και κλείνει τον ά γύρο με την Κάχα εντός. Για μία ομάδα που ποντάρει στην έδρα κάθε χρόνο ( όπως είναι η Μανρέσα) το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι που μπορεί να κερδίσει από αυτά τα 5 είναι το αυριανό με την Φουενλαμπράδα. Συνεπώς ναι μεν χαμηλή η νίκη της άλλα πιο must win δεν γίνεται.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Βαγιαδολίδ με την καλή της έδρα όπως κέρδισε την Βαλένθια, μπορεί να δυσκολέψει και την Κάχα οπότε είμαστε με το +5,5. Μπιλμπάο και Μάλαγα έρχονται από ήττες και στην δυνατή τους έδρα αν θέλουν μπορούν να ξεσπάσουν σε Μούρθια και Κανάριας αντίστοιχα άλλα το ερώτημα που τίθεται είναι θα καλυφθούν και τα δύο χάντικαπ (που πάνε σετάκι) ή θα χρειαστεί να μαντεύουμε; Συνεπώς προς άσσο άλλα σε μονά αποδεκτά και όχι πολλά λεφτά. Η Μπαρτσελόνα λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Ομπραντόϊρο άλλα κάτι το μεγάλο χάντικαπ, κάτι η απουσία του Ναβάρο με οδηγεί μόνο στο under 145,5 που βρίσκω τώρα στο διαδίκτυο. Under 159,5 βλέπω και στο ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ρεάλ και Βαλένθια.

Τέλος η Μπανταλόνα (που είναι χαρακτηριστική ομάδα έδρας) μπορεί την νίκη απέναντι στην Σεβίλλη και μου αρέσει ως σημείο έστω και στο 1,45. Χαμηλά δεδομένου και της φόρμας της Γκραν πληρώνει και η νίκη της  Εστουντιάντες ( 1,50-1,55) άλλα δεν βλέπω να χάνουν οι «φοιτητές» αύριο και δεν παρασύρομαι από την εύκολη επικράτηση των νησιωτών επί της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική.

ΣΥΝΟΨΗ


ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ ΝΙΚΗ  1,55   ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ   116-102

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (-14,5)    85-74

ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+9,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ   77-78

ΟΥΛΚΕΡ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ     UNDER   149,5    74-67
ΚΑΙ ΙΣΩΣ +3,5 ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (+5,5)   71-93

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   ΝΙΚΗ   1,50-1,55   83-75

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ   UNDER   145,5   54-62

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ   ΝΙΚΗ  1,45   84-82

ΡΕΑΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   UNDER   159,5    87-84

ΜΑΝΡΕΣΑ   ΝΙΚΗ  1,50   74-66


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


728. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΤΡΙΕΡ (-14,5)     1

729. ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ   UNDER   149,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

732. (+5,5) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ   1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ  1   ΝΙΚΗ

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ   1   ΝΙΚΗ

ΜΑΝΡΕΣΑ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ  1   ΝΙΚΗ


**Οτιδήποτε άλλο προκύψει θα υπάρχει νέο άρθρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου